Dental Sun

Align, Bleach & Bond is het thema van deze nascholing!

Programma:

  • 14 september: eind van de dag ontvangst in het hotel, diner & nascholing
  • 15 september: ochtend nascholing, middag activiteit, avond gezamenlijk diner
  • 16 september: ochtend nascholing, middag activiteit, avond feestelijk diner ter afsluiting
  • 17 september: vrije dag / vertrek naar huis

De prijs voor deze nascholing is 795 euro per persoon (op basis van 2 personen per kamer) voor het hotelarrangemnent (overnachtingen, diners, activiteit). 

De prijs voor het cursusarrangement is 995 euro per persoon.

Bleach

door: Arend van den Akker

“Problemen in het front hebben meestal betrekking op de stand, kleur en vorm van de elementen. Om hier - op minimaal invasieve wijze - voorspelbare én duurzame resultaten te realiseren, maak ik al jaren gebruik van het ‘Align-Bleach-Bond’-principe ofwel ABB,” zegt tandarts Arend van den Akker.

“Hierbij zet ik de SureSmile® Aligner-technologie in voor standscorrecties, meestal gevolgd door een bleekbehandeling met aligners. Vormcorrecties worden daarna uitgevoerd met porselein en/of composiet, waarbij de modernste digitale technieken goed van pas komen. Ik kan inmiddels uit ruime ervaring spreken: it’s the way!”

Kernpunten in alle behandelingen zijn kwaliteit, efficiëncy en esthetiek. Die aspecten belicht Arend eveneens in zijn lezing ‘Bleach’. “Alle ins en outs van bleken komen aan de orde, in theorie en uitgebreide casuïstiek. Natuurlijk worden er ook veel praktische tips geboden. Groot voordeel van Dental Sun is dat er naast de lezingen voldoende tijd is om met elkaar verder in gesprek te gaan. Dat levert gegarandeerd inspirerende gesprekken op.”

Tot slot: wanneer is er voor Arend sprake van Dental Sun?

“De concepten Align-Bleach-Bond én Align-Bleach-Ceramics hebben een grote potentie. Echter, doordat de professie hier veel kansen laat liggen, krijgt de commercie de mogelijkheid om daarop in te springen. Met alle risico’s vandien. Het wordt hoog tijd dat wij hier als beroepsgroep de grote omslag in maken. Dan gaat voor mij de zon in de tandheelkunde wel schijnen, ja.”

Binnenkort zullen we sprekers bekend worden voor het onderwerp Align en Bond